Trädgårdsskötsel & underhåll

Regelbunden trädgårdsskötsel ger
en välvårdad trädgård – en trädgård att njuta i!

En trädgård behöver skötsel och underhåll för att behålla sin elegans. Vi erbjuder trädgårdsskötsel som såväl punktinsats som på löpande avtal. Vi klipper gräs, beskär buskar och träd, rensar rabatter och underhåller trädgården i stort. Vårt upptagningsområde är södra Skåne: Malmö- och Lund-området primärt. 

Abonnera på trädgårdsskötsel
Genom att abonnera på trädgårdsunderhåll slipper du slitet med att ta hand om din trädgård och kan känna dig trygg med att den är i goda händer. Vi arbetar i din trädgård utefter en plan med jämna mellanrum: från tidig vår till sen höst. Du behöver inte ha gröna fingrar för att få en vacker och välskött uteplats, istället för att du gör arbetet själv kan du lägga din tid på att njuta i den!

En välvårdad trädgård ger ett välkomnande intryck av huset. Det ger mervärde för såväl familjen som besökande gäster. Genom att underhålla gräs, träd, buskar och planteringar håller de längre och blir allt vackrare för varje år som går. 

Vi har alla material, verktyg och maskiner som krävs så att du inte behöver investera i dessa. Självklart ger vi också gärna tips och råd på passande underhåll, likväl som förslag på nyplanteringar och omplanteringar. Vi kan även trädgårdsdesign och trädgårdsanläggning. Allt efter dina önskemål!

 

Trädgårdsunderhåll med avdrag

Trädgårdsskötsel ger idag möjlighet till skattereducering genom så kallat RUT-avdrag. När du beställer trädgårdsunderhåll av oss fakturerar vi dig med hänsyn till detta och begär ut den del som du är berättiga till av skatteverket. Vi rår om allt det praktiska: Du behöver inte fylla i några blanketter eller stå för betalningen – vi ordnar allt med skatteverket!

RUT-avdraget ger möjlighet till reducerad kostnad
RUT-avdrag görs på 50 % av arbetskostnaden. Personer i hushållet får göra ett maximalt RUT-avdrag med 75 000 kr per person och år. Är ni flera personer i hushållet kan ni således fördela kostnaderna för trädgårdsskötseln er emellan.

Vi ber er alltid att ange vem (personnummer) som ska stå för RUT-avdraget när ni beställer trädgårdsunderhåll av oss.