Trädgårdsanläggning

Vi är med dig hela processen:
från idé till färdig trädgård – allting vi gör är med hjärta för trädgårdskänslan.

1. Projektering: Kontakt – inledande samtal

2. Planering: Möte med trädgårdsdesigner/trädgårdsarkitekt: fotografering, genomgång önskemål förväntningar. Ritning – Offert

3. Genomförande: efter plan. Inköp, plantering, bygg osv.

4. Eventuella tillägg genomförs

5. Erbjudande om fortsatt skötsel

 

 

Trädgårdsanläggning med anor

Vi har arbetat med trädgårdsanläggning i nära 50 år. Allt ifrån parker till klassiska villaträdgårdar finns bland våra erfarenheter. Att anlägga en trädgård handlar inte bara om att ha ”gröna fingrar” – utan även om att ha ”gröna ögon”. Vi ser möjligheterna och visionen av trädgården och hjälper dig att ta fram en trädgårdsplanering efter dina önskemål och de praktiska förutsättningar som finns. Vårt upptagningsområde är Skåne, med fokus på Malmö och Lund med omnejd.

Våra trädgårdsanläggare känner helheten och kan detaljerna!

Efter en första inledande kontakt kopplar vi, vid behov, samman dig med en trädgårdsdesigner eller trädgårdsarkitekt som kommer ut för ett hembesök. Tillsammans går vi igenom de förutsättningar och önskemål som finns. Val av växter görs utefter tycke och smak – och funktion, såklart. Utöver plantering gör vi också snickerier, målning, gjutning, dränering, grundläggning, stensättning och plattsättning. Helt enkelt en komplett trädgårdsanläggning!

Vi gör självklart även alla inköp och rekommenderar passande material och varianter. Vi ställer höga kvalitetskrav på våra leverantörer för att säkerställa hållbara bra produkter till din trädgård.

Därefter ritar trädgårdsdesignern upp trädgården och du delges ritningen för att kunna komma med synpunkter. Utefter denna ritning får du en offert som anger totalpriset på trädgårdsanläggningen, däri ingår såväl arbete som material och växter.

Så snart offerten är godkänd av dig bokar vi in uppstarten av trädgårdsanläggningen. Vi anger tidsåtgången och meddelar dig hur det hela framskrider under arbetets gång. Givetvis har vi också garanti på vårt arbete!

Givetvis finns det under processens gång möjlighet att lägga till ytterligare åtgärder. Många gånger uppkommer fler önskemål i takt med att den nya trädgården växer fram. Kanske önskas garageuppfarten också få ett lyft, eller en extra gång anläggas. Vid tilläggsarbeten tillkommer kostnader utöver det offererade priset på trädgårdsanläggningen.

Efter att trädgården är anlagd och klar blir du givetvis också erbjuden fortsatt skötsel av trädgården.