Trädgårdsskötsel & underhåll

Trädgårdsskötsel och underhåll
En välvårdad trädgård är en trädgård att njuta i!

En trädgård behöver skötsel och underhåll för att behålla sin elegans. Vi erbjuder trädgårdsskötsel som såväl punktinsats som på löpande avtal. Vi klipper gräs, beskär buskar och träd, rensar rabatter och underhåller trädgården i stort.

Abonnera på trädgårdsskötsel
Genom att abonnera på trädgårdsunderhåll slipper du slitet med att ta hand om din trädgård och kan känna dig trygg med att trädgården är i goda händer. Vi arbetar i din trädgård utefter en plan med jämna mellanrum: från tidig vår till sen höst. Istället för att du arbetar i trädgården kan du lägga din tid på att njuta i den!

En välvårdad trädgård ger ett välkomnande intryck av huset. Genom att underhålla gräs, träd, buskar och planteringar håller trädgården längre och blir allt vackrare för varje år som går.

Vi har alla material, verktyg och maskiner som krävs så att du inte behöver investera i dessa.

 

RUT-avdraget ger möjlighet till reducerad kostnad
Trädgårdsskötsel ger idag möjlighet till skattereducering genom så kallat RUT-avdrag. När du beställer trädgårdsunderhåll av oss fakturerar vi dig med hänsyn till detta och begär ut den del som du är berättiga till av skatteverket. Du behöver inte fylla i några blanketter eller stå för betalningen – vi ordnar allt med skatteverket!

RUT-avdrag görs på 50 % av arbetskostnaden. Personer under 65 år får göra ett maximalt RUT-avdrag med 25 000 kr per person och år. För dig över 65 år är beloppet 50 000 kr per person och år. Är ni flera personer i hushållet kan ni således förlägga kostnaderna för trädgårdsskötseln er emellan.

Vi ber er alltid att ange vem (personnummer) som ska stå för RUT-avdraget när ni beställer trädgårdsunderhåll av oss.